Quim Torra i la veritat

L'independentisme català ha escollit Quim Torra com a nou president de la Generalitat. L'independentisme català es fonamenta i sempre s'ha fonamentat en el pensament de Quim Torra. No té una altra ideologia. Els independentistes poden confondre's o inclús disfressar les seves aspiracions afirmant que és de l'estat espanyol que es volen separar o que és per motius històrics que es volen separar, però en realitat és de la gent espanyola que es volen separar, i es volen separar de la gent espanyola perquè la ideologia independentista sempre s'ha basat en el fet que els espanyols són bèsties inferiors als catalans i és per això que ens envien a la policia a atonyinar-nos com escrivia ahir Bernat Dedeu; i en lògica conseqüència és per aquesta brutalitat que els catalans hem de viure fora d'Espanya i amb una frontera amb els espanyols, per tal que no ens infectin amb la seva inferioritat racial. 

Aquesta i no cap altra és la ideologia independentista-nacionalista des de Lluís Companys, passant per Heribert Barrera, continuant per Pujol, Duran i Lleida, i un llarg etcètera de xenòfobs que en el seu dia van manifestar expressament el mateix que diu Torra. Duran i Lleida ja deia en campanya electoral que a Catalunya no hi cabem tots. I Pujol, amb referència als andalusos, que eren homes destruïts i anàrquics de mentalitat pobríssima. 


Per quin motiu els independentistes sempre han mirat al Nord? Com més al Nord més lluny estan dels espanyols, una llunyania física que equival a una proximitat amb persones del Nord que segons la ideologia independentista són més netes, més felices, més cultes que no pas les persones espanyoles que són brutes, incultes, innobles i bèsties. L'independentisme no es vol desfer de l'estat espanyol, això és del tot secundari i serveix de disfressa per ocultar aquesta ideologia de fons xenòfoba, és dels espanyols que es vol separar, de les persones espanyoles és que es vol separar. 


No és que els independentistes siguin conscientment racistes, o inconscientment racistes, però la ideologia que ells recolzen i per la qual s'han deixat seduir és una ideologia essencialment xenòfoba en tant per raons únicament i estrictament xenòfobes és absolutament necessari que els catalans visquem separats per una frontera amb els espanyols, ja que els espanyols no saben fer res bé. Són lladres que com a tal només saben constituir un estat lladre al contrari dels catalans que sabríem fer un estat que no fos lladre, bèsties que com a tal només saben tenir un estat que envia policies a atonyinar als catalans, al contrari dels catalans que sabríem fer un estat amb policia que no atonyinés a la gent. El espanyols són invasors i nosaltres necessitem una sola llengua pròpia que no es vegi amenaçada per la llengua castellana que és la llengua dels espanyols: saquejadors per naturalesa en contraposició a la llengua catalana que és la pròpia dels catalans, que no saquegem. 


Per això Quim Torra, amb tota la patuleia de barbaritats que ha dit, ha pogut ser president de la Generalitat amb l'aplaudiment de tota la classe política independentista. I segurament per això Puigdemont va designar Torra justament per aquest cúmul de tuits i articles xenòfobs. I és que esgotades les possibilitats que atorgava el somriure processista, només els quedava com a arma de batalla o d'orgull desvetllar la veritat que sempre ha bastit la seva ideologia. La veritat xenòfoba de tota la vida, per descomptat.