Lliçons de llacet

Laura Borràs, diputada de juntspercatalunya, va penjar unes fotos a tuiter d'un dinar celebrat pel Jordi Cabré a la casa de muntanya on van assistir referents d'aquesta cultura subvencionada que escriu al dictat del poder polític; cultureta formada per autèntics mestres en difondre l'eslògan polític adequat a canvi de cobrar aquests sous milionaris que els permeten tenir cases a la muntanya i cotxes de luxe com hem pogut comprovar en les fotos de la Laura penjades a Tuiter. Una cultureta que és responsable de propagar la veneració i lloança acrítica als dirigents del procés, tractant-los exactament com fa cinquanta anys els periodistes havien de tractar al general Franco si volien continuar tenint columna pròpia.

És aquesta una cultura que roman infecte des de la recuperació de la democràcia. Amb Pujol es va beneficiar del lladrocini cobrant òbviament la part corresponent amb què els culturetes es varen comprar aquestes casotes i aquests cotxes que valen el que tu guanyes en tres anys; i en l'actualitat, ja ho veieu per les fotos, continua la cultureta ben viva en part gràcies a la caixa que ha fet al llarg de tants anys d'espoli nacionalista, però també, i cal remarcar aquest fet, gràcies a les mateixes subvencions altíssimes que la cultura encara cobra avui directament de l'article 155. O de Soraya, que és el mateix.

Abans del dinar, els de la cultura varen fer 30 segons de silenci en memòria dels polítics empresonats ¿Què devien recordar o memoritzar mentre duraven els trenta segons? ¿Recordaren que cobren del 155 i que permeten que el gobierno invasor pagui el seu altíssim nivell de vida? ¿Com és possible viure amb aquest cinisme? ¿Com poden donar lliçons de llacet, fer-se les víctimes d'una infame repressió i després parar la mà i cobrar ingents quantitats de diner públic pagat pel mateix estat invasor?

Laura Borràs diputada de juntpercatalunya, o la Pilar Calbo també de juntspercatalunya, propietària pel que sembla del BMW de luxe, les dues venerades milicianes que passen per progres i socialdemòcrates quan no són més que les filles d'aquest monstre Hugo Chávez en què a poc a poc s'està convertint Catalunya. Les filloles de convergència però ara reconvertides en CDR guanyant pasta pública a dojo i impartint lliçons de llacet. Cultureta que amb els seus altaveus foragita les empreses, espanta els inversors, fuig el diner privat d'aquesta elit minoritària (no us oblideu, són pocs) que crida independència i subtilment difon la destrucció mentre xucla i xucla del nostre patiment i del nostre esforç i del nostre treball, autèntics vampirs, familiars directes de Chavez.

Si un dia et foten al carrer perquè l'empresa marxa o tanca, si a poc a poc aquest país s'empobreix sense aturador, recorda que aquesta gent continuarà gaudint dels seus dinars culturals a la casa de l'Empordà talment com gaudeix la família de culturetes de Chavez o de Castro o de qualsevol governant de qualsevol país de pandereta que basa la seva política en el populisme i la revolució.