Diu el corrupte.

Diu el corrupte que Ferrovial feia donacions al Palau de la música per amor a l'art, que Ferrovial va omplir les butxaques de Millet i Montull per amor a la música, i que en l'època que es feren les donacions no es va cometre cap il·legalitat atès que aleshores les donacions als partits eren del tot legals. Ja ho sabem que eren legals, tros de cínic, el que no era legal era la contraprestació per la qual es donaven els milions.

Artur Mas, corrupte. El líder espiritual del procés, l'home que obria els braços acaronant al seu poble, el responsable principal de tots els eslògans que encara diuen que una Catalunya independent serà un exemple de transparència democràtica, el mateix que encara creu que podria tornar a ser president de la Generalitat.

CDC es va finançar de forma il·legal, obres com l'L9 o la ciutat de la justícia foren concedides a ferrovial a canvi de comissions il·legals, part de les quals se les quedaven Millet i Montull, com a intermediaris que eren, i l'altra part, la més elevada, se les quedava CDC. Els convergents eren/són una colla de lladres, molt llestos, això sí, molt preocupats perquè res quedés reflectit en cap document, però continua havent-hi una unànime majoria de catalans independentistes que callen davant l'evidència, no la neguen, però callen, i sobretot no la denuncien en absolut en cap dels diaris que postulen la independència.

On són avui els periodistes de la valentia? On són aquests de l'ordre i l'aventura?

Els mateixos que ens venen una Catalunya independent deslliurada dels vicis de l'estat espanyol, callen quan el seu líder nega sense parpellejar les evidències de finançament il·legal. És aquest el nou país que volen construir? Un estat on imperi el silenci davant la corrupció ¿On és l'Anc? ¿On és Òmnium? Ja us ho dic jo, celebrant-li conferències a Mas perquè pugui predicar la seva santedat sense que ningú li repliqui; sense que a la sala s'escolti ni un senyal de protesta.

Mas ha mentit com ho ha fet d'ençà que va començar el procés. El procés és la més gran mentida des de la recuperació de la democràcia. Cada dia som més els que sabem que tot és un farol. Cada vegada més gent s'adona que l'han mentit per bé que encara són reticents a reconèixer-ho. Cada vegada són més els que saben que tot és una estafa. Perquè si Mas menteix i encara té els pebrots de dir que el seu partit no es finançava il·legalment ¿quines no hauran estat les mentides fins ara? I quines no seran les mentides en un futur? Com es pot construir un nou país amb un mentider patològic? Com creure'ns els arguments del nou estat esgrimits per un corrupte, sí, un corrupte, perquè Mas és un corrupte, un corrupte des del moment que coneixia la trama i va callar. Un corrupte des del moment que sabia que CDC cobrava milionades a canvi de concessions a dit, i ell, com líder del partit que era, se'n beneficià.