Existència de gos.

Hi ha caca de gos per tot arreu. Les voreres de Barcelona estan plenes de caca de gos. Quines cagarades! Quins pipís! Aquests gossos grans empantaneguen la vorera mentre l'amo es queda tan ample.

Després són aquests que tenen el gos tancat a casa els que més lliçons d'animalisme donen. Diuen estimar molt als animals però en realitat el que s'estimen és tenir un animal maltractat a casa; maltractat en tant el gos no està fet per viure en un pis. El gos és un animal que ha de corre pels prats i per allà on sigui, corre, viure a l'aire lliure. Però tenen el gos tancat i ben tancat i el que volen a canvi és sentir-se adorats i que el gos els salti i els faci cabrioles quan ells arriben a casa. No s'estimen el gos, s'estimen que el gos se'ls estimi, que és molt diferent. Són narcisistes. Són un Narcís qualsevol meravellant-se d'ell mateix quan es veu reflectit en la mirada del gos.

Cada vegada hi ha una visió més alegre i benèvola envers els que tenen gossos. En comptes de reprimir com més millor aquesta moda de tenir gossos a ciutat, deixem també que els duguin al metro o a la platja de la Marbella de Barcelona, amb els nudistes, que ara que ho penso, nudistes i gossos, tant per tant són el mateix. Un gos és un gos i cal reduir-lo a la seva condició de gos i no humanitzar-lo. Un gos és una bèstia, no pas un home que sí que està fet per poder viure en un pis i gaudir de les seves comoditats. Un gos deplora cada centímetre de les comoditats que tu trobes tan reconfortants de casa teva. Un gos voldria un pis ple de pixats i de caques i encara així li mancaria l'espai i l'aire lliure per poder fer de gos.

Posats a humanitzar gossos, podríem fer a la inversa i gossejar als amos, de manera que fos el gos que passegés l'amo lligat amb la corretja o fos el gos que se n'anés a treballar i deixés l'amo tancat a casa ¿Voleu humanitzar un gos? Doncs gossegueu-vos abans vosaltres. De fet, mereixeu ser tractats pel gos tal com vosaltres el tracteu a ell. Sense cap compassió us hauríeu de convertir en gossos i patir la merda d'existència que vosaltres els feu patir.