La burla dels pressupostos

Junqueres  recrimina a la Cup que l'esmena als pressupostos perjudica els drets socials de la ciutadania. El que no diu Junqueres és que bàsicament el que perjudica els drets socials de la ciutadania és el procés i en conseqüència el pacte de juntspelsí amb la Cup, aquest pacte que possibilita que juntspesí continuï en el poder i que Junqueres situa per sobre de qualsevol altra circumstància.

Si Junqueres estigués preocupat per la ciutadania,  trencaria la coal·licó amb la Cup convocant noves eleccions. Un govern que no té majoria per aprovar uns pressupostos, és un govern fallit, i sota cap concepte pot continuar governant. Governar suposa poder aprovar lleis i Juntspelsí no pot aprovar lleis perquè la Cup ho impedeix, la qual cosa implica que tenim un govern que no pot governar. Qualsevol mandatari preocupat mínimament per l'interès general trencaria amb la Cup i convocaria eleccions; però a Catalunya ja fa molt temps que els ciutadans no tenim cap rellevància; cap en comparació amb la farsa del procés venerat. 

Cal que la farsa continuï i convocar noves eleccions suposaria la declaració de mort del procés. El procés, el procés i que la gent es foti ¿Per què no ho dius això Junqueres?

Junqueres culpa a la Cup de no tenir nous pressupostos, però la culpa no és de la Cup, partit que tots sabem té com a objectiu destrossar el sistema. La culpa és teva Junqueres, teva i del teu partit. Per no haver d'assumir que el procés ha mort i que no arribeu ni per governar aquest país amb la deguda majoria, us veneu als postulats de la Cup i ara estem pagant-ne les conseqüències. I ni amb això en teniu prou: comproveu com el país en paga les conseqüències, comproveu com el desassossec és ja insuportable i preferiu mantenir aquest statuts quo a convocar noves eleccions. Abans el procés venerat que un govern estable amb coal·licons que vagin més enllà del rot independentista. A cop d'abraçar fort Catalunya l'esteu asfixiant fins a la mort.