Catalunya, vanguardia del populisme.

No hi haurà Barcelona world i tota iniciativa econòmica que atorgui prosperitat i feina a Catalunya serà boicotejada per l’esquerra. El panorama és desolador te’l miris per on te’l miris. Que Mas sigui president és el de menys. Si Mas no és president ho serà Junqueres o Romeva o Muné i tots ells estan disposats a acomplir amb els dictàmens de l’extrema-esquerra. Només cal veure com vesteixen.

CDC ha deixat de ser un partit de centre dreta per convertir-se en un partit sense ideologia o amb l’única ideologia de poder governar al preu que sigui. Si Mas és president caurà rendit als peus de l'extremaesquerra  només per mantenir-se ell en el poder. Però és que si no hi ha investidura hi haurà eleccions i encabat es formarà un govern d’esquerres còmplice de Podemos i la Cup. El mateix panorama desolador

Els que hi veuen clar ja sabien i de fet ja ens anunciaven que el problema era l’esquerra antisistema però sobretot una dreta nacionalista i malcarada que s’ha deixat arrossegar per tota quanta ideologia al preu d'empobrir el país mentre ella continua lligada al poder i els seus privilegis.

No és que la independència no sigui el problema, de fet la independència ha causat la destrossa; és la principal culpable que Catalunya vagi directe a l’abisme i s’hagi deixat arrossegar per aquesta estètica revolucionaria que no vol sinó destrossar-ho tot. La farsa de la independència ha causat que un partit que abans era majoritari i de centre avui no sigui res o sigui el que els altres desitgen que sigui. I això per continuar en el poder i continuar enganyant a la gent amb la rondalla que la independència encara és un objectiu quan saben que no ho és en absolut. Per tal de no desdir-se d’aquest enorme engany que és la independència, CDC prefereix avançar pel camí del suïcidi col·lectiu i convertir el país en una regió subsidiada. De fet, ja ho és.

La independència és un forat negre. La independència ho xucla tot. Ho dic i ho redic cada dia. Les falses aspiracions independentistes acabaran amb la Catalunya emprenedora i pròspera. Independents no ho serem, però la més absoluta indigència econòmica sí que ens corromprà del tot. I el més trist, és que, inclús aleshores, la culpa continuarà sent d’Espanya.