La fiança del tresorer de Cdc

Bé, ara resulta que som nosaltres els que paguem la fiança dels delinqüents de Convergència ¿Com s'ha finançat Convergència? A través de les donacions que les empreses feien al partit a canvi d’adjudicacions augmentades de preu i per descomptat incloent-hi el famós % de comissió. No em refereixo a un 3% perquè bé podria ser que fos un 4 o un 5% com va insinuar l’independentista Carod Rovira.

Si CDC es finançava de forma irregular i érem nosaltres (els contribuents) els que pagàvem l’augment de preu de les adjudicacions més el 3% de comissió, és evident que també hem sigut nosaltres els que hem pagat la fiança del tresorer del partit ¿D’on han sortit els 250.000 euros de fiança que CDC ha pagat? De les finances de CDC ¿Com s’ha finançat CDC? A través de la trama del 3% ¿I qui pagava el 3%? Nosaltres, nosaltres, nosaltres...som nosaltres els que paguem les fiances pecuniàries dels nostres venerables patriotes.

CDC s’ha finançat de manera irregular i per això el seu tresorer està imputat. CDC paga la fiança del seu tresorer perquè el partit en ple és corrupte i han d’anar tots a la una, protegir-se entre ells i defensar amb ungles i dents als seus delinqüents, els quals, naturalment podrien parlar més del degut si no fossin degudament defensats i pagats pel partit. Mas va defensar la innocència del seu tresorer perquè avui CDC pugui justificar el pagament de la fiança. Si Mas no hagués apel·lat a la seva presumpta innocència, el partit no tindria justificació per pagar la fiança. 

En realitat és evident que el tresorer ha entrat a la presó perquè és un delinqüent i que CDC ha hagut de defensar al seu delinqüent perquè tot el partit està infestat de delinqüents. S’han de protegir entre ells i pagar-se les fiances amb els nostres diners, esclar. S’han de defensar i protegir-se entre ells i que no es pugui dir que la trama va quedar tota al descobert perquè el partit no va defensar o no va pagar la fiança dels seus caps de turc.

Mentrestant, el debat és la independència i la desobediència i el cop d’estat. La corrupció forma part del debat, però irremeiablement queda en un segon terme. Molt menys discutit i debatut que no pas el procés o en qualsevol cas només debatut quan la Guàrdia Civil irromp a la seu de Convergència, però silenciat l'endemà o sobrepassat l’assumpte pel tsunami de la independència. Sense el procés, Artur Mas, fill polític del pater Pujol, segurament ja hauria dimitit. Gràcies a la independència, en canvi, Mas és el líder suprem i quan se celebren manifestacions la finalitat és que tot el poble surti en massa a venerar-lo.