La buidor de la butxaca

Només falta que una llei permeti sancionar amb multes pecuniàries als diputats que votin a favor d’una declaració de ruptura amb l’estat espanyol, o a favor de qualsevol acte dirigit a donar un cop d’estat, perquè tots aquests herois que ara xerren tant, i que diuen estar disposats a pagar el preu dels seus actes, tornin a la gàbia sense fer gaire rebombori, totes les mones entrant a la gàbia una per una i en fila ordenada, intimidades i acovardides les mones per la buidor de la butxaca i assumint d’una vegada la normalitat –norma- democràtica.

I dic normalitat, perquè pretendre fer una declaració de ruptura amb l’estat espanyol quan no tens un 50% dels vots dels catalans a favor, és propi de colpistes sense cap mena de respecte per la democràcia, i per tant, aquestes multes, aquestes sancions que podria tramitar l’estat espanyol, tampoc es podrien tipificar de repressores o contràries a la llibertat d’expressió, ja que precisament les multes evitarien els actes de repressió que pretenen aquells que es volen i ens volen independitzar a nosaltres de l’estat espanyol només amb un 47% dels vots dels catalans. Insisteixo, un 47% dels vots a favor.

Dimecres, mentre la Guàrdia Civil escorcollava la seu de CDC i detenia a determinats membres del partit, Artur Mas signava el decret de constitució del parlament; tot seguit afirmava en la seva compareixença que les eleccions del 27S foren un plebiscit i que el sí havia guanyat atès que havien aconseguit 72 diputats; és a dir, el president feia el recompte -del que ell mateix deia havia sigut un plebiscit- comptant diputats i no comptant vots. Ni el mateix Antonio Baños es va atrevir a dir que s’havia guanyat el plebiscit, però el nostre Artur, fent les típiques cabrioles del llenguatge i, una vegada més, prenent per imbècils als catalans, afirmà que sí, que el plebiscit s’havia guanyat i que el full de ruta havia de continuar.

Amb aquest anunci de repressió per la força (per la força en tant un 47% de vots no es pot imposar a un 52% dels vots) què pot fer l’estat espanyol sinó evitar la repressió amb mesures coercitives, amb multes que buidin les butxaques d’aquests aprenents de colpistes? ¿Què pot fer l’estat espanyol per protegir al 52% de catalans que volem continuar a Espanya? Alguna cosa haurà de fer si ells van fent declaracions de ruptura? Multes, multes, i amb les multes us asseguro que Rull, Turull, Homs, i tot quant heroi del procés, tornaran a la gàbia un per un i en fila ordenada. Vagin passant.