12 d' Octubre. Res a celebrar.

Quanta superioritat intel·lectual demostren els nacionalistes quan a Espanya se celebra el dia de la Hispanitat. Diuen que no hi ha res a celebrar però en realitat celebren la seva superioritat intel·lectual i cultural. Els veig ajaguts al sofà de casa, mirant per la tele la desfilada militar o mirant a tuiter imatges de la manifestació de la plaça Catalunya, i pensant – Quin fàstic que em fan els espanyols, què retardats mentals són, com poden fer desfilar una cabra, quatre imbècils a la plaça Catalunya-.

Sense anar més lluny, la Vanguardia va publicar una vinyeta on es comparava els assistents a la manifestació de la plaça Catalunya amb un feixistot del tipus skin head calçat amb sabates de canya alta.

Aquesta supremacia del nacionalisme envers els que no creuen en els seus postulats es demostra i sobretot se celebra sense cap escrúpol el dia de la hispanitat. Utilitzen el dia de la hispanitat per exterioritzar sense complexos una arrelada creença de superioritat moral i per això titllen directament als manifestants del 12 d’octubre de desviats mentals rapats al zero i amb el símbol feixista a la samarreta. Diuen que estan fent la revolució dels somriures però en el substrat d’aquesta revolució s’amaga una consciència de superioritat intel·lectual que justament emergeix quan l'estat treu l’exèrcit a desfilar.

Només és necessari que l’estat espanyol mostri la seva grandiloqüent simbologia perquè encabat els missatges políticament correctes dels nacionalistes quedin del tot sotragats i aflori sense més la vertadera cara del nacionalisme català: la seva xenofòbia constitutiva, el menyspreu envers els espanyols, no només envers l’estat espanyol, sinó envers els espanyols, sobretot envers els espanyols que també són catalans i demostren el seu patriotisme hissant la bandera espanyola a la plaça Catalunya. És aquest menyspreu unit a la creença vertadera que els catalans que no se senten espanyols són superiors als catalans que volem ser espanyols ¿Per què el diari la Vanguardia va dibuixar els manifestants del 12O com uns garrulos que anaven rapats i duien samarretes amb simbologia feixista? ¿Va fer el mateix amb els manifestants del 11S?

Espanya treu l’exèrcit a desfilar i el nacionalisme català treu sense vergonya el seu ideari xenòfob a desfilar. L’ideari de la supremacia catalana: Els catalans que volem la independència som superiors als catalans que se senten espanyols. Aquest és el missatge. Aquest és l’eslògan vertader. Aquesta és la ideologia que celebren el dia 12 d’octubre ¿Res a celebrar? Mentida