Wasaps electoralistes i falsos.

S'està difonent un wasap que enllaça amb una pàgina web la qual pretén fer-se passar per una pàgina fortament vinculada a la UE. A la web hi ha un mapa dels estats europeus i Catalunya hi surt com un estat diferenciat d’Espanya. 

Aquí la pàgina www.mepranking.eu/state.php 

En realitat, la pàgina fou creada per un independentista, Miquel Català, amb l’ànim de difondre la llegenda que a Europa ja ens veuen com un estat independent. La web va néixer el mes Setembre de 2014 i ràpid fou publicada la notícia per digitals independentistes atorgant-li tota la veracitat. No obstant, ràpid fou descobert el farol i la notícia quedà enterrada. La pàgina web, però, continua publicada.

Però ara que s’apropen les eleccions, de nou s’ha fet corre un wasap que enllaça amb aquesta mateixa pàgina, considerant-la la web més important de recopil·lacions de dades de la UE. El wasap afegeix que Europa ja considera Catalunya com un estat independent i es demana que el wasap es passi a tothom per tal que el ministre Margallo no faci tancar la pàgina.

Imagineu quanta gent rebran el wassap i el passaran, sense abans plantejar-se quina és la font de la pàgina i amb quins sinistres propòsits fou creada. Imagineu com creuran de ràpid que en realitat la Unió Europea ja ens veu com un estat català a Europa.

Aquestes són les tàctiques electoralistes dels que diuen voler fer de Catalunya un estat lliure del mal. 

PD: Per reforçar la rondalla, al final de la web, el tal Miquel inserta el següent: All data displayed in this site comes from the European parliament.