Cínic i frívol Piqué.

Joan Maria Piqué retreu a la cadena de televisió la Sexta que la manca de veus sobiranistes en un dels seus programes de debat és una burla a la pluralitat.

Ho diu l'antipluralitat en persona, cap de premsa d’Artur Mas, principal cooperador necessari de les atrocitats intel.lectuals de la premsa regionalista-subvencionada i per descomptat de TV3: cadena pública que no serveix sinó per fer propaganda del procés, amb tots aquests debats que sí que venen plens de veus sobiranistes. Tot aquest seguit de debats unidireccionals, però també de documentals que pretenen mostrar sempre el camí cap Ítaca, mai un camí amorós de tornada a Espanya. I després aquest retrat de la història que TV3 ens mostra, sempre aquest tipus d’història del gust del nacionalisme, mai un documental a TV3 que exposi per exemple una visió històrica d’una Catalunya per naturalesa conjuntada amb Espanya- per dir-ho així-. Manca de pluralitat a la Sexta- diu Piqué. Cal tenir barra!

Piqué, l’home encarregat de decidir a les rodes de premsa del president Mas quins periodistes de segons quines cadenes de televisió poden fer preguntes i quins no en poden fer. Piqué, precisament l’home que porta el maletí a 8TV perquè cada dia, en el programa soporífer del Cuní, surtin aquestes mòmies sense esma ni coratge a parlar sempre del procés. Sempre del procés. Mai el debat televisiu se centra en altres espais polítics. Sempre i cada dia sobre el procés. Procés ad infinitum. Sense pausa ni descans. Procés, procés, procés.

Piqué representa els diners –¡públics!- que la Generalitat paga als mitjans de comunicació perquè no siguin plurals i així silenciïn problemes polítics ja no dic més rellevants que el procés però sí molt més incòmodes per a la Generalitat. Piqué representa l'antipluralitat, i encara té el cinisme de retreure a les cadenes nacionals una manca de pluralitat que en major grau sobretot existeix en els mitjans de comunicació catalans que ell controla. Espanya ens roba, Espanya ens mata, Espanya ens ocupa i ja per últim Espanya no té cadenes de televisió vertaderament plurals. Sempre Espanya, Espanya, Espanya. El mal de tots els mals. Fóra ridícul si no fos per la quantitat de gent que continuen creient en la rondalla.

Ulleres de pasta i serrell prominent. Cínic i frívol Piqué.