Quim Torra, covard!

El pitjor de Quim Torra, el nou president d’Òmnium, no és que escrivís uns tuits manifestament vàndals sobre els espanyols, sinó que els hagi esborrat ara que l’han nomenat president d’Òmnium. 

Quim Torra sent vergonya d’aquesta covardia seva –n’estic segur- d’aquest espanyolisme seu, espanyolisme en tant es rendeix a la resposta reprovadora de l’imperi espanyol, una covardia, la seva, que encara és més vergonyosa sobretot quan sempre ha volgut imitar (sense reeixir) al seu gran admirador, Xammar, i ha volgut d’alguna manera emular-lo a través d’ un gamberrisme anti-espanyol traduït per exemple en aquests tuits que ara esborra i que l’Eugeni Xammar, tot sigui dit, em sembla mai hauria esborrat si fos el cas que ell els hagués escrit. Aquest Xamar que gastava, com he dit, un cert gamberrisme anti-espanyol, aquest Xammar tan admirat per Quim Torra i el llibre de títol Periodisme? Permetin!, que el mateix Torra féu sobre Xammar. 

Em pregunto què hauria pensat Xammar de Torra davant d’aquesta baixada de calçotets, perquè si Torra és capaç d’esborrar uns tuits de no-res que indiquen la repulsió que li mereixen els espanyols, a quines rendicions no se sotmetria Torra en el cas que el conflicte el posés a ell de cara a la paret? Què pot esperar l’independentisme d’un home que a la mínima de canvi esborra uns tuits per no fer enfadar l’estat espanyol? Si per uns tuits gamberrots ja es baixen els calçotets, què no seran capaços de baixar-se si es dona el cas que l’estat espanyol va en serio? 

Aquests són els capitans del transatlàntic que han de dur Catalunya a la independència; capitans que diuen que tenen la capacitat i el coratge per enfrontar-se a l’estat espanyol però que després esborren uns tuits políticament incorrectes no fos cas que els caigués alguna querelleta. No fos cas que no fóssin prou pulcres davant l’estat i encara tinguéssin problemes. No fos cas inclús que aquests tuits es puguessin interpretar com el pensar de la mateixa Generalitat i la mateixa Generalitat els donés uns catxets al cul. 

Si Torra no és capaç de mantenir els seus tuits perquè Òmnium li ordena que els tregui per no causar mala impressió, com es pot esperar que aquesta gent vagin de cara quan arribi el suposat cop d’estat? 

Quim Torra, un dels gurus més radicalment antiespanyols, esborra uns tuits i es rendeix perquè no està disposat a pagar el preu, i així amb tots els membres de la llista del Sí: homes que viuen tan bé i tenen la sang tan blana que mai però mai estaran disposats a jugar-se ja no dic la seva integritat física i vital sinó simplement les seves segones residencies, les seves piscines estiuenques per una gran i lliure i pròspera pàtria catalana.

PD: Comprovo que Torra no solament ha esborrat els tuits sinó que s'ha donat de baixa de Tuiter. Quim Torra, covard!