Llista suprapartidària

Artur Mas es podria presentar de farol al dessota d’una candidatura que no rebria el nom de CiU però que a tota lògica continuaria sent CiU. Seria aquesta una llista creada per gent de Convergència democràtica, Unió, alcaldes –de CiU per descomptat-. I atenció: representants de la societat civil, també de CiU, perquè és clar si militen a ERC o a les Cup és evident que no estaran inclosos en aquesta llista. L’anunci d’aquesta llista suprapartidària- ja només el nom és ridícul- pel que sembla l’ha fet el Marc Alvaro i ens assegura que no serà una cremallera de CiU sinó gent diversa i que Mas no vol sinó transcendir la lògica partidària.

Mas i el farol. Mas i aquest estirar la mentida de vegades més per aquí de vegades més per allà, amb aquesta persistència que té l’home de creure que som estúpids, persistència que, tot sigui dit, el du al fracàs: de 62 diputats l'any 2010 als 50 del 2012 i finalment als 30-40 diputats que es vaticinen per a les properes eleccions –Qui és el ximplet president?- Tot això només per allargassar el procés tant com pugui ni que sigui a través de llistes suprapartidaries que són mentida. 

La llista es nomenarà La Catalunya Futur o Catalunya Progrés o Sum Sum Corda... Jo li posaria de nom Suplantació d’identitat, però en fi. Alcaldes- diu el Marc Alvaro-. Alcaldes de CiU- acaba Marc Alvaro, acaba la frase-, gent de CiU, gent d’Unió. Gent, gent, aquest és el terme, gent altra vegada de la societat civil que altra vegada són de CiU, perquè -insisteixo- si fossin d'ERC o de les Cup no se sumarien a aquesta llista falsament suprapartidària. Eleccions èpiques, històriques, eleccions plebiscitàries que inicien el camí cap a un estat lliure i sobirà. Farol contra farol. Rondalla rere rondalla. Suplantació d'identitat. La indepedendència que és mentida.