Votaré Collboni

Votaré Collboni perquè és l’esquerra primmirada, l’esquerra plenament inserida en l’economia de mercat. Votaré Collboni perquè el socialisme primmirat dugué a la ciutat les olimpíades i amb les olimpíades l’apertura de Barcelona al mar i tots aquests creuers que arriben al port de Barcelona i que donen feina a la meva esposa, i en general a tantíssima gent que es guanya el sou gràcies al turisme i als diners que flueixen gràcies als restaurants, gràcies als hotels, gràcies a les fires, gràcies a la Mafia també. Gràcies en definitiva al capitalisme. 

Votaré Collboni perquè representa un partit experimentat que ha governat Espanya i la ciutat de Barcelona durant molts anys, i no està per trencar amb la legalitat espanyola tal com insinua Trias que faria si es donés el cas. 

Votaré Collboni perquè representa l’esquerra compassiva, l’esquerra que entén que el capitalisme té els seus inconvenients però els accepta, no aplaudeix amb força les salvatjades del capitalisme, com fa la dreta liberal, i a la vegada està del tot allunyat d’ aquesta destrossa total que voldria la Colau, aquesta Colau, que mira que se n’ha de ser carcamal per votar a una dona que mai hauria volgut les olimpíades per Barcelona i que ens voldria a tots desnonats i demanant calés per la ciutat, aquesta mala persona que enlloc es troba millor que en la seva atalaia amb vistes de luxe a la pobresa. Aquesta feixista, aquesta que fa escratxes i rebenta campanyes d'altres partits. 

Que encara tinguem dubtes que la Colau pugui arribar a ser alcalde, una que ho rebentaria tot, que ens deixaria -si d’ella depengués- en la més absoluta misèria, sense parcs d’atraccions, sense clubs nocturns, sense centres comercials, sense mafia oficiosa -l'oficial seria ella-; que una cínica com ella encara pugui ser alcaldessa demostra que no som dignes d’aquesta ciutat i els que la voten no mereixen viure-hi ni gaudir de tota la seva boniquesa. 

Votaré Collboni per bé que sé i ho sé molt bé que Trias és el vot útil -aquí potser l’imbècil sóc jo- però prefereixo ser un imbècil que votar CiU. Votaré Collboni perquè entre els reaccionaris que juguen amb la unitat d’Espanya, els novatells –Ciutadans i d'altres que no saben res encara- i els comunistes bel·licistes, només em queda Collboni. I perquè Collboni és guapot, cony. 

Recordeu el Barcelona posa’t guapa. L’eslògan fou socialista. I Barcelona avui està més guapa que mai.