Volen atemptats per criminalitzar l'independentisme

Hi ha conflicte entre el cos de la policia nacional i els mossos d’esquadra. La Generalitat està interessada en què els catalans pensem que la policia espanyola en ple -policia espanyola, com si els mossos no ho fossin de policia espanyola- té un interès especial de xivar-se a la Gihad per tal de posar-los les coses fàcils alhora d’atemptar a Catalunya. Per la seva banda, el ministre d’interior vol fer creure que els dirigents catalans no estan preparats per perseguir el terrorisme perquè no tenen sentit d’estat.

La Generalitat subtilment difon aquesta idea de cooperació entre la policia espanyola i la gihad. La Generalitat vol incloure un tema tan espinós com el terrorisme endins el procés sobiranista i així de rerefons transmet la idea que la policia espanyola és dolenta i coopera amb terroristes i la policia catalana és bona i mai coopera amb terroristes. Catalunya és bona. Espanya és dolenta. És molt simple, molt simple, però és aquest el discurs, el discurs maniqueista entre bons i dolents. 

La policia espanyola es xiva, la policia espanyola en ple, i no els dos policies del cos nacional que en tot cas són els que suposadament varen fer el xivatasso, sempre segons sospites dels mossos i segons unes determinades testificals. Ho remarco també perquè segons quina premsa ha donat caràcter de cosa jutjada al que de moment són sospites i testimonis.

De policies corruptes que fan el xivatasso n’hi ha a tots els cossos policials i no per això qualificarem tot el cos de delator. També hi ha infiltrats o inclús col·laboradors que acaben sent xivatos de la policia. Són “topos” i qui ho sap si aquests dos policies varen informar a aquests topos pel bé de l'operació. “Los mossos os siguen” i això no té per què voler dir que els dos policies cooperaven amb la gihad, sinó un conflicte entre cossos policials: entre un cos -el nacional- que té una forma de procedir i un cos -l'autonòmic- que procedeix segons cànons distints. I arran d'aquest conflicte -fastigós, tot sigui dit- els dos policies del cos nacional avisen als seus topos infilitrats perquè la batuda que tenen preparada se’n pot anar en orris si els mossos la conèixen. Per exemple. 

En qualsevol cas, només estic fent suposicions, suposicions com també que aquests dos policies del cos nacional eren uns corruptes i estaven subornats per la gihad i per això es xivaven. Suposicions com que els testimonis que acrediten el xivatasso menteixen. Que també podria ser. Suposicions que en qualsevol cas apunten o bé a un conflicte en la forma de procedir de dos cossos policials o bé a dos policies en concret que eren uns corruptes. Suposicions -en tot cas- que van més enllà de la idea primigènia que ha volgut difondre sibil·linament segons quina premsa digital: La policia espanyola coopera amb la gihad perquè volen un atemptat contra Catalunya o d’altres barbaritats que un sap que la gent es creu perquè llegeixo els comentaris -publicats pel diari esclar- i justament diuen coses com aquestes

Volen un atemptat, un mort per criminalitzar l'independentisme i fotre'l per la via penal. Recorda que a Mas o a Trias no li han trobat res.

Votar Ciudadanos, Podemos, PP o PSOE és votar això. Policia espanyola preparant atemptats terroristes de la mà de jihadisted. I tot per fer quedar bé a Espanya, que llavors detindrà als terroristes fent-se l'heroi. Penós.

- La policia espanyola ha de ser investigada, jutjada i empresonada. Espanyolisme és corrupció i terrorisme.

- Si això és cert, que fort!!! Volen un atemptat a Catalunya per venir després de salvadors, o què?!