Espanya ens vol matar

L’eslògan és Espanya ens vol matar. La policia espanyola coopera amb els de la gihad amb l’ànim que atemptin a Catalunya. El jutge Pedraz, jutge espanyol, arxiva la denúncia dels mossos perquè ell també coopera en aquest pla pervers de l’estat espanyol de què alguna cosa peti a Catalunya.

Aquest tuit del Jofre Llombart, sotsdirector del Mon a Rac 1 -Usted qué hizo? - Puse unas urnas el 9N. - Querellado. - Y usted? - Avisé a unos yihadistas que los iban a detener. - Archivado.

Què vol expressar aquest tuit sinó la idea que el jutge Pedraz es passa pel forro el codi penal? Què vol expressar en definitiva el tuit sinó és aquest ànim que té el jutge Pedraz de cooperar també amb terroristes atès que arxiva les causes que els podria implicar? Aquest és l’eslògan, Espanya ens vol matar, no dit de forma literal, per descomptat, no poden expressar-lo tal com expressaven Espanya ens roba, però tuits com el de Jofre Llombart o els titulars de certs digitals ens avisen que Espanya ens vol matar.

És evident que darrere d’aquests tuits, d’aquestes insinuacions dels digitals subvencionats, hi ha la Generalitat donant ordres més o menys taxatives de com cal donar la notícia, de com cal escriure-la per tal de difondre convenientment l’eslògan, com cal fer-ho perquè els catalans ens el creiem a la vegada que anem pel món dient que Espanya ens vol matar. I és evident que la Generalitat assoleix l’objectiu, perquè un llegeix els comentaris de la notícia o els tuits de resposta al tuit de Jofre Llombart i en efecte una majoria creuen que Espanya ens vol matar. El tuit de Llombart fou retuitejat 1450 vegades. Imagineu les lectures que ha tingut el tuit i quants catalans creuen avui que Espanya ens voldria matar. Estem voltats d’imbècils.

Aquest és el discurs de l’altaveu oficial a Catalunya i a la vista estan els catalans més o menys intel·ligents que se’l creuen. Són tantes hores mirant TV3, escoltant Rac 1, llegint pamflets digitals, és tant el rebuig, és tant l’odi inoculat, que són capaços de creure que Espanya ens vol matar; es creuen qualsevol eslògan que culpi a Espanya i se’l creuen sense fer-se preguntes- És molt gros- És molt gros- van dient els molt rucs. Eructen sense ni tan sols preguntar-se què hi haurà de cert en la noticia. Catalans més o menys intel·ligents, de totes les edats i de totes professions que creuen que Espanya ens vol matar. Imagineu si creuen això, en comparació com no havien de creure’s l’Espanya ens roba.