Ens diuen catastrofistes

Ara resulta que els mateixos que voten a la Colau i les Cup i tot quant reaccionari ens diuen als cridaners que tampoc exagerem, que la Colau no podrà dur a terme els seus eslògans, ja que només té 11 regidors i que per tant tots hem d’estar tranquils. Són els que viuen molt bé i tanmateix voten candidatures d’extrema Esquerra. Confien tant en el sistema que mai arriben a pensar que en realitat els eslògans de la Colau o de Podemos, posats a la pràctica, podrien acabar definitivament amb el seu bon nivell de vida. I si algun corcó els diu que són uns irresponsables, aleshores apel·len a les candidatures del seny, justament per justificar que no n’hi ha per tant perquè al capdavall aquestes candidatures ordenades- per dir-ho així- acaban funcionant de contrapès.

De vegades em dic que caldria que tots féssim com ells, que tots votéssim la Colau o Podemos per aquesta postura estètica de la rebel·lia que tan bé queda de cara a la galeria; que Podemos guanyés per majoria absoluta en unes eleccions generals, que els votants de la pose veiessin quines són les conseqüències de votar partits que juguen amb els més elementals drets fonamentals d’un estat civilitzat, drets com la propietat privada; que ells -que viuen tan bé- comencessin a haver de fer cues per comprar una barra de pa i que allò que va començar com un show, com pures ganes de mofa i divertimento, es convertís en un real estat de misèria generalitzada. Veuríem aleshores com d’amagat començarien a despotricar dels partits d'extrema esquerra que varen votar, i com a poc a poc demanarien que tornés el partit popular per posar un exemple, i com s'empenedirien aleshores dels seus acudits.

Sembles un tertulià de 13 TV –em diuen- I és cert, possiblement quan dic que Podemos i la Colau farien d’Espanya un estat com Veneçuela m’assemblo als tertulians reaccionaris de 13 TV. No obstant, el que no volen reconèixer els que em titllen de catastrofista, és que són ells més que ningú els que confien justament en el vot dels moderats i dels conservadors, ja que gràcies a aquests poden votar tranquil·lament a Podemos o a la Colau ¡Ja seran els vots dels ordenats els que possibilitaran que el nostre vot rebel no davalli en una real catàstrofe! Que siguin els imbècils que voten al PP els que una vegada més ens salvin de la catàstrofe i que nosaltres podem quedar d’allò més bé dient que hem votat a Podemos! Que la dreta faci de contrapès als postulats reaccionaris de Podemos i que sigui aquesta dreta malcarada la que ens salvi el cul una vegada més! Mentrestant nosaltres podrem mofar-nos de la dreta i a sobre podrem dir als del PP que no siguin tan exagerats. 

Queda molt bé dir que els banquers son uns mafiosos sabent que encabat el PP et resguarda del caos i et possibilita després anar al banc a demanar un préstec per comprar el cotxe. Queda molt guai dir que els banquers són uns mafiosos, però bé que no vas al Pabo Iglesias a demanar-li el préstec, bé que te'n vas al banc a demanar diners. Esclar, esclar, mentre els ordenats votin Ciudadanos o PP podem nosaltres anar de rebels per la vida, podem dir-los amb un somriure que son uns catastrofistes- On vas a parar!- Sembles un de 13 Tv- però beneficiar-nos, sí que ens podem beneficiar de tot allò que insultem.