Ciudadanos puja. Bé!

És una magnífica notícia que Ciudadanos vagi cap amunt tant a Catalunya com a la resta d’Espanya. En primer lloc perquè necessitem un partit amb una alta representació al parlament espanyol que freni l'anhel de celebrar referèndums a Catalunya. Un anhel absurd -per descomptat- perquè és evident que es perdria i per golejada, però de tota manera és important que no se celebri cap referèndum. Reprimir la cabriola de les mones.

Mones que els dónes de mamar el dit i t'agafen tota la mà, vull dir, que si poguessin celebrar un referèndum i el perdessin- que el perdrien- en demanarien un altre, un altre, un altre referèndum ad infinitum. I si posem per cas, imposessin la independència a través d’una DUI- cop d’estat en tota regla- ràpid reivindicarien aleshores l’annexió de la comunitat Valenciana i les Balears. Això que elles nomenen països catalans. La seva cobdicia és irrefrenable. Al capdavall, viuen d’això.

Per tant, a risc que el PSOE guanyi les eleccions generals i amb un altre partit sumin una majoria suficient per modificar la Constitució i així permetre celebrar un referèndum, és important que al parlament espanyol hi hagi el nombre més alt de partits anti-referèndum -per dir-ho així-: partits clars i rotunds en la seva negativa al referèndum. I que la Constitució continuï inamovible. El partit popular pot guanyar les eleccions generals i de fet tot indica que les guanyarà, però sempre és millor -per assegurar-nos- que no estiguin sols defensant el no al referèndum i que Ciudadanos faci de contrapès als partits que podrien claudicar a la pornografia nacionalista.

No ens oblidem tampoc de la querella contra Mas, la farolera i l'etnicista Rigau. Cal que la querella faci camí cap a la condemna, que no quedin impunes els delictes pel fet d’haver estat comesos per polítics- on anirem a parar si els polítics són impunes al dictat de la llei- Cal en definitiva que l’ordre continuï vigent i s’imposi sempre. No deixar la gestió de l’estat en mans de partits esguerrats que (sempre tenim el pressentiment) en qualsevol moment podrien vendre la unitat d’Espanya per quatre rals. Ciudadanos puja. Bé!