Guardiola o la culpa la té el metge del Bayern

Sempre hem sabut que Guardiola estava del tot sobrevalorat i que les victòries amb el Barça també haurien esdevingut amb qualsevol altre entrenador. Guardiola tenia els millor jugadors del món en el millor estat de forma i no calia ser un geni ni molt menys per guanyar el que ell va guanyar amb el Barça. El mateix Vicente del Boque va guanyar la copa del món amb la selecció espanyola, perquè els jugadors eren tots del Barça. No hi havia secret, de fet, no calia entrenador, eren els millors jugadors i la sabien tocar. Punt.

Vàreu fer molta comèdia amb Guardiola, però molta, que si era el puto amo, que si posseïa una intel·ligència superior, que si era un exemple de treball i esforç, que si havíem de llevar-nos ben d’hora ben d’hora, que si ell governés Catalunya ja seríem independents. Quantes vegades vam haver d’escoltar- Paraula de Pep- Quantes bíblies es varen editar a major glòria del nostre Déu català! N’hi havia per fugir ben lluny o fer-se de l’espanyol que ve a ser el mateix.

La mística de l’entrenador va arribar a adoptar quotes d’estultícia insuportables, el nivell d’adoració dels seus seguidors era com el de les nenes de 13 anys amb els seus fans musicals, amb la lògica conseqüent que els mateixos que adoraven Guardiola eren els que després s’en fotien de les nenes.- Com poden fer aquests crits per un cantant?- I potser després hi havia una conversa de futbol i el mateix imbècil que havia posat a parir a la pobra adolescent es desfeia en llàgrimes il·lustrant la presumpta genialitat de l’entrenador. Va ser molt gros. El que un va haver de suportar. El que un va haver d’escoltar- Guardiola és l’exemple que si tots fóssim com ell, aquest país seria l'hòstia-

No és conya, i ho sabeu. Aquest era el xerrar de la majoria de seguidors del Barça. Aquest era el xerrar de l’altaveu oficial.

Després, tots ho hem vist, Guardiola ha anat al Bayer i cap avall que fa baixada. El Madrid ja li va fotre un quatre zero eliminant-lo de la copa d’Europa, i aquest any almenys s‘ha estalviat el ridícul que hauria passat amb un Madrid que, d’haver-li tocat, altra vegada li hauria fotut quatre, i ha sigut amb l’Oporto que ha caigut amb un 3-1. Però la culpa de la derrota, per descomptat,  ha sigut del metge. La culpa és del metge del Bayer, un metge que duia tota la vida a l’equip i que arran de les discrepàncies amb el mil-homes ha hagut d’acabar dimitint. Fixeu-vos què deia el nostre Sant sobre el metge -La situación es la que es: a ellos les faltan algunos dedos de la mano y a nosotros las dos manos. Es una situación difícil, pero hemos convivido con ella durante dos o tres semanas, incluso diría que durante los últimos dos años. Es cuestión de adaptarse- Fixeu-vos en el vídeo de més avaix com es dirigeix al metge en els moments de la derrota.

Aquest és el mateix Guardiola que vau situar en la atalia de l’excel.lencia i el decòrum, el mateix Guardiola que vàreu entronitzar com el més honorable dels entrenadors, aquest és el que vau adorar com les adolescents adoren als seus ídols musicals. I resulta que el seu Bayer caurà eliminat i la culpa és del metge… No sé jo si encara heu demanat perdó o és que continueu sent igual de rucs