Artur Mas i els seus Estats Units

Diu Artur Mas que en el seu viatge als Estats Units bàsicament ha mantingut contactes amb inversors del tipus financer, però també del sector immobiliari, turístic, industrial. A mi m’agradaria que el president esclarís amb quins inversors s’ha reunit, amb quins del sector turístic i industrial, i ens expliqués a quins acords ha arribat o quins acords voldria signar.

Mas pretén anar pel món com si fos un cap d’estat. Vol fer com Cameron, o com Merkel, o com Rajoy amb la diferència que quan un d'aquests mandataris se’n va a la Xina, per exemple, efectivament els podem veure mantenint contactes amb els inversors; i no és que ens ho expliquin tot -per descomptat que no- però almenys ens mostren un resum dels acords als quals han arribat amb els mencionats contactes. A quins acords has arribat tu, Artur Mas? Amb quin inversor immobiliaris t’has reunit? Tant que critiques les maldestres formes de procedir de l’estat espanyol, i després resulta que no ens expliques les teves reunions als Estats Units? Només ens dius que bàsicament has fet això i allò? Aiiii aquest bàsicament! Que fals sona!!!

La veritat és que Artur Mas ha voltat pels Estats Units i ningú -amb l'excepció dels seus cadellets catalans- li ha fet puto cas. El buit al seu voltant ha sigut absolut, l’únic que ha fet i que els noticiaris han publicat ha sigut primer una conferència que li ha muntat el nanu dels recados de Columbia- Sala i Martin- destinada la conferència a catalans residents als Estats Units, i després una entrevista amb l’agencia bloomberg on el molt honorable ha dit que als Estats Units estaven interessats en el procés perquè ells també es varen haver d'independitzar dels anglesos. Li demano a Mas que ens mostri un sol inversor o polític americà de renom o d’una certa notorietat que hagi dit que els Estats Units estan interessats en el procés. Un de sol.

Tot mentida ¡ja ho crec! Menteix descaradament aquest home. No crec que a Espanya hi hagi un polític que menteixi més que Artur Mas, que menteixi de forma tan descarada, i que a la vegada tingui un públic tan generós amb les seves mentides. Cadellets que propaguen les seves mentides a major glòria de la subvenció ¿Vosaltres penseu que Mas no hauria tingut les càmeres de TV3 preparades, si -com ell diu- s’hagués reunit amb un gran inversor dels Estats Units? Tota la televisió autonòmica hauria estat passant revista del gran esdeveniment! Dic televisió autonòmica, pública, i privada subvencionada, perquè és l’ única que per raons més que òbvies cobreix les envestides del nostre president

Catalunya pretén ser un estat lliure, democràtic- com si Espanya no ho fos!- amb una vertadera justícia social, transparent i neta de corrupció, però en aquesta farsa de voler construir aquest nou estat, descobrim que el president, el nostre president menteix i menteix més que cap altre mandatari. Fins a tal punt és fàcil constatar les seves mentides! Això per no esmentar la premsa subvencionada, la corrupció pertot, sobretot a les files de Ciu, creadors del procés, cau de corruptes que no saben ja on amagar-se, i aquesta justícia social només destinada als casals identitaris i demés folklore de la cosa...La gran mentida de la independència. Mentida còsmica. Tot mentida. Dubto inclús que vertaderament Artur Mas hagi viatjat als Estas Units.

Artur Mas amb Linn Rasic, vicepresidenta executiva del Museu 9/11 Memorial. Una gran inversora certament