Espanyolofòbia de Drets

La secta Drets.cat aprofita els tuits esbiaixats de quatre subnormals per donar-se publicitat i recuperar el protagonisme perdut arran de la mort del procés. El seu propòsit no és aturar el què ells nomenen catalanofòbia, el seu propòsit és fer ús de l'esmentada catalanofòbia per donar més empenta al procés independentista, per exemple, convertint el procés en màrtir. Procés i secta són una mateixa cosa, indestriable un de l’altre.

Podríem dir que la secta és la filla del procés, una filla que aprofita els tuits de quatre subnormals per així soltar l’eslògan que els espanyols són uns bàrbars, uns nazis que són capaços d’escriure tuits alegrant-se de la mort dels catalans. Es podria dir que la pretensió subtilment amagada de la secta és dibuixar al poble espanyol en el seu conjunt com un ent totalitari ple d’odi envers els catalans. Per tant, i allargassant la idea, es podria dir que la secta així com pretén reduir la catalanofòbia el què fa a la vegada és potenciar l’espanyolofobia.

Cada vegada que la secta anuncia a tuiter o als diaris digitals subvencionats que duran a la fiscalia determinats tuits ens estan transmetent el missatge subliminar que els espanyols i només els espanyols són únics en menysprear la vida humana ¿Per què si no la secta du només a la fiscalia els tuits que insulten el seu ideari nacionalista i no pas els tuits d’ideari nacionalista que insulten per exemple als catalans que volem continuar sent espanyols? No és això espanyolofòbia? Entendre la catalanofòbia com una ofensa només al concepte ideal que la secta té de Catalunya no és també espanyolofòbia? No denunciar un tuit que fa així “ Com uns bruts vau arribar a Catalunya i així marxareu si no us integreu. Fora xarnegos” No podria ser això espanyolofòbia?

La secta s’apropia del concepte catalanofòbia i en fa un ús clarament excloent, introduint en el mencionat concepte només als catalans favorables al procés i excloent tots aquells que no ho sóm. Un es podria sentir inclús ofès quan Drets.cat posa una denúncia en nom només de determinats catalans, excloent a d'altres catalans. Podria sentir-se ofès i denunciar el contingut de la mateixa denúncia de Drets. Cat al·legant que la denuncia és constitutiva d’espanyolofòbia