Rics i socialistes

La socialdemocràcia de què tant es queixen la majoria de rics se la varen inventar els mateixos rics. Això em sembla que us hauria de quedar molt clar, més que res perquè quan un ric us vingui amb el conte que ha de pagar molts impostos i que això és una vergonya i que la socialdemocràcia és un lladronici,  pugueu dir que aquesta socialdemocràcia o aquest amortiguador social, el varen crear els rics potentats per tal de posar fre al ressentiment de la gentada i d’aquesta manera poder viure ells tranquils i en pau amb la seva riquesa.

Tothom hauria de saber que els menys afectats per la socialdemocràcia són els rics, els quals, per suposat, continuen sent rics per molts diners que paguin en impostos -per a ells misèria i companyia-. Qualsevol entès en dret fiscal sap que les lleis fiscals beneficien sobretot als rics i que, en comparació, la classe mitjana ha de pagar molt més en concordança –evident- amb els seus ingressos. La socialdemocràcia- no us enganyeu- és el colomet blanc que el capitalisme es treu del barret de copa. Es l’engany més eficaç que s’ha inventat el capitalisme perquè els rics puguin ser rics i els pobres puguin ser pobres però sense ànims de revolta i a més amb uns quants drets que els son atorgats- drets tals com la sanitat i l'educació- perquè no es ressenteixin tant i creguin coses com- Jo sóc pobre, però el meu fill que estudia tant podrà ser ric- Jo sóc pobre però tinc un llit a l’hospital i em curaran-. Els rics- molt llestos i uns cretins, per suposat- saben que els pobres i fins i tot la classe mitjana han de tenir uns drets –si se’ls vol nomenar així- per tal que l’ordre capitalista que beneficia als rics -i de quina manera!- continuï estable i la gentada no es rebel·li com caldria.

Si un ric us ve amb el cuento de la queixeta amb els impostos, digueu que gràcies a què paga impostos, ell continua sent ric i a més viu tranquil perquè la massa no està continuadament muntant revolucions contra els de la seva espècie. La socialdemocràcia se la varen inventar els potentats per frenar el comunisme, per favor, que ja som grandets -Cal donar uns drets als pobres i que creguin que tenen drets, donem-lis alguns hospitals, escoles, subsidis, que si no se’ns rebel·len i acaben amb tota la nostra fortuna- El socialisme és un invent dels rics, un truc per derrotar definitivament el comunisme, però en fi, encara hi ha gent -inclús rics- que veuen l’ocellet sortint del barret de copa i creuen que el mac és un Déu vingut de la tercera galaxia estelar.