Deixar de seguir Alejandro Cao

De fet, no hauria d’escriure aquest post, perquè escrivint-lo jo també dono ales al mal, però en aquest cas la meva excusa és que l’escric només per demanar-vos si us plau que deixeu de seguir a aquest Hitler ressuscitat que és Alejandro Cao. Em pregunto si d’haver-hi twiter en el nazisme també haguéssiu seguit a Hitler i a tots els nazis que possibilitaren que el mal més descarnat s’escampés pel mon? Què haurien pensat de vosaltres els jueus exterminats?

El mal no se’l pot justificar de cap de les maneres, i seguir-lo a twiter és justificar-lo, perquè el mal veu com els homes bons el segueixen, malgrat tot, i la seva vanitat –la vanitat del mal- creix amb cada follower, la seva seguretat vital i per tant també la seva seguretat alhora de continuar fent el mal, creix i creix amb cada follower; i així ell mateix encara normalitza més les seves atrocitats a través de la vanitat que li proporciona el saber que les bones veus d’Occident li fan cas i estan per ell.

No podem seguir el mal, cal que l’ignorem de forma activa, i amb això no dic que haguem de ser indiferents al curs que segueixen els esdeveniments a l’infern, perquè cal estar atents i a poder ser salvar les bones ànimes que allà hi viuen, però en res Twiter contribueix a aquesta salvació, en res contribueix a salvar ni un dels coreans que, ara, en aquest just moment, són torturats amb el vistplau d’aquest Alejandro; ans al contrari, Twiter, com a eina de propaganda infecte, només facilita que aquests sàdics se sentin més forts i segurs en tant com més seguidors tenen més poderosos se senten.

A més, tampoc podem fer res des de twiter per impedir que aquest home faci el mal en un país bloquejat on twitejar podria ser causa d’execució. Us dic ¿Què pensa de vosaltres en aquest moment un coreà empresonat o torturat per ordres potser de l'Alejandro Cao? Pregunteu-vos-ho i feu el puto favor de deixar de seguir aquest home i que demà quan es llevi i entri a twiter- perquè ell sí que pot entrar a twiter- que vegi que només els miserables com ell el continuen seguint.